Posvećeni pružanju medicinskih poslovnih rješenja i usluga vođenja projekata te osiguravanju najbolje njege pacijenata.

Izaberite jezik:

O nama

RexRea je tim poslovnih stručnjaka, u potpunosti posvećenih organiziranju liječenja pacijenata s najboljom dostupnom medicinskom njegom u Hrvatskoj. Također pružamo poslovne konzultantske usluge inozemnim institucijama zainteresiranima za suradnju s medicinskim ustanovama u Hrvatskoj.

Pratite nas

Pristup

 • CORPORATE:

RexRea je posvećena pronalaženju najboljih poslovnih rješenja za zdravstvenu njegu i vođenje medicinskih projekata. Mi nudimo rješenja našim klijentima kroz različite poslovne perspektive i na temelju bogatog međunarodnog iskustva.

 • PACIJENTI:

Glavni fokus je na pronalaženju najboljih medicinskih usluga za liječenje pacijenata. Svaki pacijent je jedinstven i dobrobit pacijenta nam je od najveće važnosti. Od prvog upita do finalnog oporavka mi pomno pratimo napredak pacijenta kako bismo osigurali njegovu dobrobit.

Naše usluge

Pacijenti

Specijalnosti:
 • Oftalmologija;
 • Plastična / Estetska kirurgija;
 • Dentalna kirurgija / Stomatologija;
 • Rehabilitacija i regeneracija;
 • Ortopedija;
 • Dermatologija, venerologija i flebologija;
 • Rehabilitacija govora i sluha;
 • Liječenje autizma;
 • Proktologija;
Koraci u liječenju pacijenata:
 • Inicijalni kontakt (kroz formular za upit);
 • Prijedlog liječenja temeljen na pruženim informacijama;
 • Tretman (uključujući liječenje i post-proceduralnu rehabilitaciju);
 • Praćenje stanja pacijenta;
RexRea će za vas:
 • Pronaći najbolje zdravstvene usluge u Hrvatskoj;
 • Organizirati kompletnu logistiku za vas i vašu pratnju (transfer od i do zračne luke, rezervacija privatnog i hotelskog smještaja, rent-a-car, turistički program s ekskurzijama i razgledavanjem, dodatne potrebne usluge);
 • Pomoći pri ishođenju VIZE;
 • Organizirati usluge prevođenja;
 • Organizirati post-proceduralnu rehabilitaciju;

Corporate

Vođenje projekata

Efikasna implementacija zdravstvenih projekata kroz primjenu specifičnih principa za vođenje projekata. Oslonite se na naš potpuni angažman od same faze planiranja i definiranja projekta, kroz implementaciju i sve do završetka projekta.

Odnosi s državnim institucijama

Koristeći naše dugogodišnje poslovno iskustvo uspješni smo u kreiranju poslovnih odnosa između državnih institucija, korporacija i svih relevantnih institucija, a sve u skladu sa zahtjevima klijenta.

Medicinsko poslovno savjetovanje

Procjena, prezentiranje i donošenje rješenja za izgradnju organizacija u potpunosti fokusiranih na klijenta uz održavanje kontrole troškova i ostvarenje najvećeg standarda.

Regrutiranje medicinskih stručnjaka

RexRea pruža profesionalne usluge regrutiranja medicinskog osoblja kroz direktan pristup hrvatskim i regionalnim mrežama doktora, bolničara i fizioterapeuta.

Odaberite Hrvatsku

Uvod

Slika 6

Mala zemlja s bogatom poviješću, Hrvatska zadivljuje posjetitelje svojom raznolikom kulturom, kuhinjom i prirodnim i arhitektonskih čudima. Hrvatska je i srednjoeuropska i mediteranska zemlja te je povezana sa svim većim europskim gradovima. Zahvaljujući svakodnevnim izravnim letovima iz cijelog svijeta putem našeg nacionalnog prijevoznika Croatia Airlines-a, kao i drugih velikih međunarodnih zrakoplovnih kompanija, Hrvatska je na samo korak udaljenosti. Posjetitelji u Hrvatskoj mogu istražiti preko 1.000 otoka, okusiti svježe domaće organske proizvode, obići privatne vinarije i oduševiti se netaknutom prirodom. Hrvatska poštuje sve kulture, religije i običaje, kada dolazite u Hrvatsku pripremite se da ostanete bez daha.

Turistička tradicija

Hrvatska ima preko 100 godina staru turističku tradiciju i prepoznata je među 20 najpoznatijih turističkih destinacija u svijetu. Strani pacijenti u Hrvatskoj uživaju konstantu medicinsku njegu najvećeg standarda. Hrvatska je pronašla svoje mjesto u vrhu europskih destinacija za zdravstveni turizam zahvaljujući razvijenom i modernom zdravstvenom sustavu te dugogodišnjim rezultatima kvalitete i sigurnosti.

Zdravstvena tradicija u Hrvatskoj

Slika 7

Medicinski fakultet pri Sveučilištu u Zagrebu je nastarija medicinska obrazovna institucija u jugoistočnoj Europi, osnovana u 16. stoljeću te trenutno ima oko 60.000 studenata. Hrvatski doktori su visoko priznati kroz EU i SAD, zahvaljujući svojim kvalifikacija svjetske klase i naglasku na kvalitetnom medicinskom obrazovanju i istraživanju u Hrvatskoj.

Bolničko obrazovanje u Hrvatskoj

Organizirana njega pacijenata u Hrvatskoj započela je 1845. dok je prva bolnička škola osnovana u ranom 20. stoljeću. Hrvatski zdravstveni sustav ima preko 30.000 bolničara od čega ih 7.000 ima fakultetsko profesionalno obrazovanje.

Kvaliteta

Slika 8

Medicinske ustanove u Hrvatskoj posjeduju najveće EU standarde i kvalifikacije. Hrvatski doktori i kirurzi posjedu kvalifikacije svjetske klase. Sigurnost pacijenata je osigurana policama osiguranja, sukladno EU direktivama. Naše zdravstvene ustanove su opremljene najmodernijom opremom.

Cijene

Cijene medicinskih tretmana su znatno niže u usporedbi s većinom europskih destinacija. Pacijenti ostvaruju značajne uštede uz najvišu kvalitetu usluge.

Klima

Slika 9

Kombinacija blage mediteransko-kontinentalne klime omogućuje njegu pacijenata u Hrvatskoj tijekom cijele godine.

Formular za upit

Ukoliko biste htjeli podnijeti zahtjev za paketom medicinskih usluga ili biste se informirali o uslugama koje pruža RexRea molimo ispunite niže navedeni formular ili pošaljite email direktno na info@rexrea.hr

Maksimalno dozvoljena veličina: 10 MB

Kontakt

+385 98 234 432

info@rexrea.hr